Afrika 2011 - part 2

Her kommer, som jeg lovte, resten av Afrikaturen. Hvis dere ikke har lest første del, kan dere klikke her. Den andre uka var vi på et slags hotell, med all included. I stedet for rom, hadde vi hytter, noe jeg foretrekker, siden det blir litt avstand fra de andre gjestene. Men vi var der rett før høysesongen, så det var ikke så mange andre der. Og til tross for hyggelige folk, og pene omgivelser, var det kanskje litt drygt for meg. Vi hadde ikke så mye sol, det var varmt, men overskyet.... Og at det var middag til bestemte tider gjorde at det føltes litt som et gamlehjem. Jeg tror kanskje det ble litt for lite å gjøre for min del, men hvis det hadde vært mer sol, og flere gjester (som sagt, det var ikke høysesong), hadde det nok vært morsommere.

Men plassen var nydelig, og det var veldig "eksklusivt" i forhold til hvordan befolkningen bodde, og til tross for for eksempel vannmangel, var det full tilgang på dusj og lignende hygiene-ting. Jeg valgte likevel å ta korte dusjer, vi var tross alt fem personer, og vannmangel er temmelig alvorlig. Uansett, all inclusive betydde også drikk-så-mye-brus-du-vil. Så det var mye brus og kortspill, og endel lesing. jeg tok også massasje to ganger, og en pedikyr, siden det var veldig billig. 


Rommet, eller, sengene. De var redd opp så pent.
Bassengområdet.


Stranden var fantastisk, men her ser dere skyene...


Vi prøve å snorkle litt med en lokal mann med seilbåt, men det var ikke så mye å se. Morsom båttur da, med fint vær ca. en halvtime.
 

Vi reiste inn til byen en dag med guide, og han viste oss blandt annet et rom hvor slaver var blitt stengt inne. Det var presset inn veldig mange, jeg tror det var 75 slaver i rommet dere ser under, og de måtte klare seg i flere dager uten vann og mat. De som overlevde, ble sett på som sterke nok til å bli slaver. De "testet" dem altså ved å sulte dem. Alle var lenket fast.
Tenk å være innesperret her...

.


Senere tok guiden oss til en øy der mange av fangene jobbet. Øya var vakker, men hadde en veldig trist histore. Det var umulig å svømme fra den, fordi klippene var så høye, og hvis noen overlevde hoppet, ville de drukne før de kom til land. Slavene var sperret inn bak et gjerde, og det var altfor lite mat og vann. 
Det var også gigantiske skilpadder på øya som vi fikk mate, og noen var selvfølgelig mindre også.


Oskar, Vida, guiden vår, og meg.


Vi snorklet litt her og, og her var det mer å se.


Solnedgangen mens vi ventet på at det var på tide å dra til flyplassen. Nydelig, ikke sant?


Hva synes dere?
Tror dere dere hadde likt dere på hotellet? 

3 kommentarer

tibbyb

09.04.2012 kl.17:16

Wow :D heldig du er! kjempe fin blogg!

Wonderland

09.04.2012 kl.17:35

Steike for en stor skillpadde det der!! ;D

brorentilbaard

10.04.2012 kl.22:04

Kjempe fin blogg helle, veldig fine bilder

Skriv en ny kommentar

Legg meg til som venn

Hei!

Jeg heter Helle, og er født 26. desember 1994. Jeg bor på Orkanger, og blogger om hverdagen min, outfits, sminke og lignende. Hvis du lurer på noe er det bare å sende mail eller kommentere :) E-mail: hellegraaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits