Afrika 2011 - part 1

I fjor sommer var jeg med familien i Tanzania. Da var det først en uke safari, så var vi på et slags hotell, der vi slappet av. Så jeg tenkte å dele det opp i to deler, å legge ut bilder fra safarien først, og så noen bilder fra slapp-av-uken senere.
Her ligger det en leopard til høyre, mens det henger et kadaver til venstre. Ikke lett å se!
 


  
Tradisjonell lunch i en landsby vi besøkte. 


Masaier, de bygger husene av møkk.


Her prøver Caroline og jeg å få smykkene til å hoppe mest mulig, men de var temmelig tunge. Masai-damene var nok flinkere.


Dette var altså safaridelen, vi var utrolig heldige og så mange dyr. Allerede første dagen da vi besøkte en nasjonalpark, tror jeg vi så fire av de fem store. De er altså løve, elefant, bøffel, neshorn og leopard. Jeg har ikke bilde av bøffel og neshorn, fordi, vel, bøffel har jeg ingen av, og de jeg har av neshorn er altfor langt borte, bare svarte prikker. De er utryddningstruet, og vi kunne bare se dem i et reservat. Men safarien var utrolig, virkelig en opplevelse for livet! Hvis noen lurer på hvordan vi sov, så var det i telt rundt omkring, og vi hadde kokker som lagde mat. Maten på safarien var mye bedre enn maten på hotellet. Kokkene var superflinke!

Håper dette ikke ble for langt, det var ganske mange bilder. Hvis dere har lyst, skal jeg poste resten av bildene, og skrive litt om den siste uken også.


Flere som har vært i Afrika?
Noen som vil dit? 

Én kommentar

anjaees

31.03.2012 kl.13:36

Insane! Får skikkelig lyst til å dra til Afrika. Måltidet så skikkelig godt ut!

Skriv en ny kommentar

Legg meg til som venn

Hei!

Jeg heter Helle, og er født 26. desember 1994. Jeg bor på Orkanger, og blogger om hverdagen min, outfits, sminke og lignende. Hvis du lurer på noe er det bare å sende mail eller kommentere :) E-mail: hellegraaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits